μία μοναδική εμπειρία διαμονής στη Μάνη στην άκρη μεταξύ ουρανού και θάλασσας...

Το Καλοκαίρι 2024 ξεκινά στο Ακρολίθι

Καθώς η άνοιξη ανθίζει στη προσμονή του καλοκαιριού, το Akrolithi Boutique Hotel & Guesthouse είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το εποχικό του άνοιγμα στις 15 Μαρτίου, προσκαλώντας σας σε ένα καταφύγιο ανακαλύψεων, φωλιασμένο στην καρδιά των ιστορικών τοπίων της Μάνης. Η έναρξή μας για τη νέα σεζόν 2024 συμπίπτει ιδανικά χρονικά με την έναρξη των πιο δημοφιλή εκδηλώσεων της Μάνης, σηματοδοτώντας την αρχή μιας σεζόν γεμάτη πολιτιστικό πλούτο, περιπέτεια και χαλάρωση. Ως ακρογωνιαίος λίθος της ελληνικής κληρονομιάς, όπου αντηχούν οι απόηχοι της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, το Akrolithi Boutique Hotel & Guesthouse προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διαμονής που συνδυάζει την πολυτέλεια με τις ζωηρές παραδόσεις της Μάνης.

 

Αφιέρωμα στην Ιστορία και την Παράδοση

Ελάτε μαζί μας καθώς ξεκινάμε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, μνημονεύοντας το γενναίο πνεύμα των Μανιατών με την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης στις 17 Μαρτίου. Μόνο δύο ημέρες μετά το άνοιγμά μας, αυτή η σημαντική περίσταση προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να ζήσετε τη ζέση και την υπερηφάνεια μιας περιοχής που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της μοίρας του έθνους. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Akrolithi θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραδοσιακές τελετές, να συμμετάσχουν σε πολιτιστικές δραστηριότητες και να εξερευνήσουν τις τοπικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι δήμοι. Από ιστορικές αναπαραστάσεις που ζωντανεύουν το παρελθόν μέχρι μουσικοχορευτικές παραστάσεις που γιορτάζουν τη διαχρονική κληρονομιά των ηρώων της Μάνης, υπάρχει μια πλούσια γκάμα μοναδικών εμπειριών που περιμένει τους επισκέπτες μας.

 

Μία γιορτή για την άνοιξη

Ο εορτασμός συνεχίζεται με την Καθαρά Δευτέρα στις 18 Μαρτίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της νηστείας του Ορθόδοξου Πάσχα και της Άνοιξης. Αυτή η ημέρα δεν είναι απλώς μια αργία αλλά ένα πολιτιστικό φαινόμενο στη Μάνη, όπου ο ουρανός γίνεται καμβάς ζωγραφισμένος με πολύχρωμους, χειροποίητους χαρταετούς. Το Akrolithi Boutique Hotel & Guesthouse είναι πανευτυχή να μυήσει τους επισκέπτες του σε αυτή την αγαπημένη παράδοση, προσφέροντας εργαστήρια κατασκευής χαρταετού και καθοδηγώντας σας στα τέλεια σημεία της περιοχής για να πετάξετε στα ύψη τους χαρταετούς σας, στον βαθύ ορίζοντα της Μάνης που κόβει την ανάσα. 

 

Η ιδανική καλοκαιρινή σας απόδραση

Πέρα από τις ιστορικές και πολιτιστικές γιορτές, η Μάνη είναι ένας θησαυρός καλοκαιρινών δραστηριοτήτων που περιμένουν να εξερευνηθούν. Από τα κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά της Μεσογείου που προκαλούν για κολύμπι, κρυμμένους κολπίσκους ιδανικό για ρομαντικές περιπτύξεις κάτω από το νερό, μέχρι μοναδικά μονοπάτια για πεζοπορία που προσφέρουν πανοραμική θέα στην αδάμαστη ομορφιά της Μάνης, η διαμονή σας στο Akrolithi Boutique Hotel & Guesthouse υπόσχεται ένα συνονθύλευμα χαλάρωσης και περιπέτειας.
Απολαύστε το πλούσιο, παραδοσιακό «Ελληνικό Πρωινό» στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, φτιαγμένο από τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά της μανιάτικης γης. Χαλαρώστε στα κομψά και πολυτελή δωμάτιά μας, το καθένα με θέα που κόβει την ανάσα και ένα ήρεμο καταφύγιο μετά από μια ημέρα εξερεύνησης.

 

Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας σήμερα

Με την υπόσχεση για ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο ιστορία, παράδοση και τη γαλήνια ομορφιά της Μάνης, το Akrolithi Boutique Hotel & Guesthouse σας περιμένει να σας καλωσορίσει ξανά στους αγαπημένους σας πετρόχτιστους πύργους, μεταξύ ουρανού και θάλασσας. Αφήστε μας να είμαστε το αποκλειστικό καταφύγιό σας καθώς ανακαλύπτετε τη μαγεία της Μάνης.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες για αυτό το εναρκτήριο τριήμερο, γι' αυτό σας προτρέπουμε να εξασφαλίσετε την κράτησή σας έγκαιρα. Ζήστε μαζί μας τον συνδυασμό πολυτελούς άνεσης, πολιτιστικού πλούτου και το περιπετειώδες πνεύμα της Μάνης. Κάντε κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για να κλείσετε τη διαμονή σας και να ξεκινήσετε ένα ταξίδι απαράμιλλων αναμνήσεων…